[Update] Barem pentru mute

În acest topic găsiţi toate noutăţile legate de serverul Metin2TBX.
Închis
Avatar utilizator
[SGM]Ayra
Administrator
Mesaje: 318
Membru din: Lun 10 Apr, 2017 8:45 pm
Status: Neconectat

Joi 24 Aug, 2017 9:22 am

Modificare:Barem pentru mute
Info: În urma neînțelegerilor apărute în urma subiectului " Barem pentru mute" , am decis să îl modficăm , adăugând termeni/ sintagme pentru a ști mai exact pentru ce veți fi sancționați.
Am făcut anumite clasificări pentru a deduce mai ușor termenii pentru sancționare. Termenii care nu se află acolo , dar care se încadrează într-o anumită clasă , vor fi și aceștia sancționați.
• 10 - 20 minute •
Înjurături mici [Toate prescurtările, cuvintele mici, jignirile ]
Prescurtări: plm,plt,pl,pla,fmm,fgm,mm,stf,rsmt.
Jigniri comune: ratat, jegos, nespălat, retardat,jeg, căcatule, rahatule, tăntălaule, milog, -CENZURAT-, cordit, impertinent,-CENZURAT-, tâmpit, aurolac ,descreierat, lingău,sclav,fraier,noob ,curvă,centuristă ,prostituată etc.
Cuvinte cu conotații sexuale:,te -CENZURAT-, pizda, penis(sub toate formele) , mă sugi ,suge-o,muie(inclusiv reprezentarea prin semne),muist, coaie,labagiu ,gay etc.
Jigniri care au în componență nume de animale: caine (marș), vacă, bou,porc, scroafă, cioară, jigodie/javră/potaie.
Jigniri împotriva rasei : cioară, albitură, țigan/rrom etc.


• 30 minute - 1 ora •
Înjurături grave [ Toate propozițiile lungi ]
Dă-te-n biserica mă-tii de fraier ordinar, Dă-te-n morții mă-tii, Futuți crucea mă-tii,/Dumnezeu' mă-tii, Futuți rasa mă-tii, Paștele mă-tii, baga-mi-aș CENZURAT- in fam. ta , Să mă piș/ cac pe tine/x etc.
Aroganțele,vorbitul în sictir și luatul peste picior adresate unui membru staff / [H] /[LH] se pedepsesc cu mute : Ești [GM]/[H]/[LH] degeaba, Nu știu cum ai luat [GM]/[H]/[LH] etc.


• 2 - 3 ore •
Injurături foarte grave [ Injurăturile tip spam/adresate sv /injurături mari ]
? Să mă piș pe el de sv. și pe tot staff de proști , să iți iau toată familia și morții si răniții și tot în -CENZURAT- ,
Să mă slobozesc pe toată nația si pe toată lumea de pe sv / familia , să mă piș pe fr3zy și pe sv lui si pe staff-ul lui si pe toti , etc.
Reclame/comerț : reclame la alte servere de metin/jocuri: lol, cs, minecraft, samp ; comerț cu orice alt server /paysafe/bunuri materiale/ alte jocuri.
Imagine
Închis