[Eveniment] Pokemon

În acest topic găsiţi toate detaliile despre evenimentele organizate pe Metin2TBX.
Închis
Avatar utilizator
[Fr3zy]
Deţinător
Mesaje: 930
Membru din: Lun 09 Mai, 2016 2:01 pm
Status: Neconectat

Mar 15 Aug, 2017 10:48 am

ImagineInformatii:

Cum serverele pokemon vă atrag atenția , vă propun să "facem pokemon" într-un mod diferit față de cum este pe alte servere, un mod amuzant.
Pokemonii s-au răsculat datorită faptului că ,singurul scop al luptătorilor este de a se bate între ei pentru supremație , și, totodată, pentru distracție , iar pentru a le da o tentă de amuzament și a-i pune la treabă ,au invadat și “ Metin2 TBX".
Aceștia, în frunte cu Pikachu, au început să facă zarvă, fugind peste tot și distrugând tot ce le stătea în cale , dar, apoi ,au rămas captivi într-o singură mapă, unde aleargă de colo-colo.
Așa că, tu, luptătorule, folosește-te de abilitățile pe care le-ai dobândit până acum și pleacă la vânătoare de pokemoni!
Echipa Metin2 TBX vă urează distracție plăcută și spor la pokemoni!

Pokemonii au rămas captivi în mapa Pokemon , așa că aceștia vor trebui prinși.
La acest event veți fi nevoiți să alergați după pokemoni pentru a-i prinde cu ajutorul unor mingi pe care le veți pune pe aceștia. Șansa de a prinde un pokemon este de 25%, la fel ca și cea de a primi mingea înapoi. Pokemonii prinși îi veți putea duce apoi la antrenorul acestora, care vă va oferi o recompensă: "Cufăr Pokemon" , cufăr din care veți primi diferite obiecte.


Coordonate Antrenor de pokemoni:

Map 1 Blue - 338 630
Map 1 Red - 694 582


Map Song:Lista cu pokemoni:

1. Arbok
2. Bayleef
3. Bulbasaur
4. Butterfly
5. Charizard
6. Charmander
7. Pikachu
8. Squirtle
9. Weepinbell
10. Evoli
11. Pigiot
12. Vulpix
Imagine
Închis