[Back To School Event] Let the war begin

În acest topic găsiţi toate detaliile despre evenimentele organizate pe Metin2TBX.
Închis
Avatar utilizator
[Fr3zy]
Deţinător
Mesaje: 930
Membru din: Lun 09 Mai, 2016 2:01 pm
Status: Neconectat

Dum 03 Sep, 2017 1:27 pm


Încă de secole, există lupta pentru supraviețuire dintre un luptător și forțele malefice ce au invadat "Metin2 TBX". Pentru a face față pericolelor și a duce lupta la bun sfârșit, acesta a trebuit să-și însușească anumite abilități ,prin învățare. "Școala" i-a fost un bun prilej de a evolua , datorită cărților pe care a trebuit să le citească și învățatorilor prezenți în principalele orașe,astfel ajungând să își mărească cunoștințele.
De acum, pregătește-ți arma și fii gata de o nouă luptă! Vei fi nevoit să învingi forțele răului ca să-ți procuri obiectele necesare pentru școală, mai ales ghiozdanul , care îți va fi de mare folos pentru supraviețuire.

Cum toamna și-a făcut simțită prezența , și începerea școlii o urmează , un nou eveniment va simboliza această perioadă.
E un eveniment reprezentat prin anumite obiecte școlare , respectiv obiecte de armată sau de supraviețuire ,deoarece , Inițial, școala a fost înființată mai mult pentru soldați, pentru ca aceștia să își formeze cunoștințele și abilitățile pentru a învinge în lupte , totuși sugerând conflictul anual dintre elevi și profesori, uneori fiind un test de supraviețuire .
Chiar dacă vă place sau nu vă place la școală, trebuie să mergeți pentru a vă dezvolta cunoștințele pentru viitor.
Echipa Metin2 TBX vă urează distracție plăcută la eveniment și succes în noul an școlar!


Informatii:La acest eveniment veți fi nevoiți să dropați Carnete de Note la mobii de level apropiat de al vostru.
Există două tipuri de carnete, unul care vă oferă posibilitatea de a obține cufere din care veți primi anumite obiecte, iar altul care vă va schimba titlul.
Pentru a primi cufăr din respectivul tip de carnet, va trebui să mergeți la pescar să cumpărați un foc de tabăra, după care "carnetul de note va fi aruncat în foc".
Imagine
Închis