Lista evenimentelor

În acest topic găsiţi toate detaliile despre evenimentele organizate pe Metin2TBX.
Închis
Avatar utilizator
[SGM]Ayra
Administrator
Mesaje: 318
Membru din: Lun 10 Apr, 2017 8:45 pm
Status: Neconectat

Joi 16 Noi, 2017 4:19 pm

Imagine

Imagine

Evenimentul OX, este un eveniment de cultură generală , atât cu întrebări din viaţa de zi cu zi , cât şi întrebări legate de joc.
Evenimentul se desfăşoară în Arena OX, intrarea realizându-se pe la Uriel.
Pentru a răspunde la întrebare, jucătorii sunt nevoiţi să se deplaseze pe O sau pe X , în funcţie de răspunsul pe care îl consideră adevarat.
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, iar numărul rundelor poate fi variabil .Imagine


Evenimentul Hide & Seek este un eveniment la care participanţii sunt nevoiţi să meargă în căutarea unui membru din STAFF care se va ascunde în diferite mape, anunţând apoi, prin indicii sugestive, mapa în care se ascunde.
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, în cele mai multe situaţii fiind 3 runde cu câte 3 câştigători.Imagine


Evenimentul de Pescuit este un eveniment la care participanţii sunt nevoiţi să pescuiască, peştii prinşi. transformându-i în puncte (PTC) la [GM]FAKE sau ducându-i membrului din STAFF care organizează evenimentul pentru obţinerea unui premiu valoros ,numai dacă sunt cei anunţaţi.
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, la un anumit pescar care va fi anunţat, având o singură rundă pentru premiile valoroase de la final, fiind 3 locuri disponibile.Imagine


Evenimentul de Minerit este un eveniment la care participanţii sunt nevoiţi să minerească Minereuri PTC pe care le vor transforma în puncte(PTC) la Pădurarul Deokbae.
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, în Mina TBX , intrarea fiind disponibilă la Deokbae.Imagine


Evenimentul PvM este un eveniment la care participanţii se vor lupta cu diversele creaturi pentru a-şi obţine itemele obiectele dorite, cât şi punctele care le sunt de folos.
La acest eveniment se vor spawna diferiţi bossi , în funcţtie de gradul acestora, cât şi diferite pietre metin.
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, în Harta PvM, intrarea fiind disponibilă la Uriel.Imagine


Evenimentul Frog Hunt este un eveniment la care participanţii sunt nevoiţi să meargă în căutarea metinelor Broască Aurie ,carevor fi ascunse în diferite mape, pentru a le sparge şi a-şi primi premiile .
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, în cele mai multe situaţii fiind 3 runde ,fiecare rundă având câte 5 câştigători.
Mapele în care vor fi ascunse Broaştele , vor fi anunţate la începutul fiecărei runde.Imagine


Evenimentul Football este un eveniment la care participanţii sunt nevoiţi să dropeze mingi de fotbal la mobii de nivel apropiat de al lor, iar apoi, dacă nu se vor mulţumi doar cu costumele , vor putea să transforme mingile în Baloane de Aur la Lider Lycan.(10x fotbal = 1x Balon de Aur.)
În general, acest eveniment se desfaşoară o dată pe săptămână, dropul mingilor fiind activ pentru o oră.Imagine

Evenimentul Happy Hour este un eveniment cu drop de cufere dragon şi cufere clar de lună, care se desfăşoară în map1, map2 şi temniţa maimuţei, limita de nivel fiind de 30.
Pe parcursul unei ore, rata dropului cuferelor va fi mărită la anumite intervale de timp, aceasta putând fi de 25%, 50%, 75% şi 100%.Imagine

Evenimentul Switch Bonus este un eveniment de bonusat anumite iteme cu anumite bonusuri.
Membrul STAFF care va organiza eventul îşi va alege unul sau mai multe iteme cu anumite bonusuri, iar participanţii vor fi nevoiţi să bonusez respectivul item cu respectivele bonusuri anunţate de organizator.
Premiile sunt destul de valoroase, în general, primii 3 participanţi care aduc obiectul cu bonusurile respective, vor fi recompensaţi.
Durata evenimentului variază ân funcţie de cât de repede sunt aduse obiectele.Imagine
Evenimentele PvP : PvP , PvP Junior, Team PvP, HeadShot, Last Man Standing, PvP Bresle.
Imagine
Închis