[REGULAMENT]Creatie Literara

Moderator: Organizator Creatii

Închis
Avatar utilizator
ARIS
Jucător
Mesaje: 55
Membru din: Mar 14 Iun, 2016 11:31 pm
Status: Neconectat

Mie 29 Iun, 2016 1:45 pm

Imagine
Acest concurs are ca scop dezvoltarea şi promovarea talentului literar-artistic dintre membrii serverului Metin2 TBX si urmareste socializarea in cadrul acţiunilor acestora pe forum, dezvoltarea spiritului competitiv, implicarea şi atragerea de participanti în cadrul proiectului, promovarea iniţiativelor individuale prin compozitia anumitelor creatii literare cu o anumita tema anuntata.

Va vom pune la dispozitie 3 sau 4 cuvinte de care este obligatoriu sa va folositi in creatiile voastre pentru a evita eventualele cazuri frauduloase.


Citeste mai intai Regulamentul Oficial al concursului si vezi pasii ce trebuiesc urmati pentru a participa la concurs. Multa bafta!Regulament Oficial
1.Decizia de derulare a competitiei conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta despre acest fapt !


2.Concursul de Creatii este organizat si desfasurat in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial se va desfasura in perioada in Editii fiecare Editie fiind premiata .


3.Toate premiile acordate in cadrul acestui concurs trebuie revendicate in decurs de 2 zile de la Incheierea fiecarei Editii, in caz contrar nu mai sunt datorate de catre Organizatori.

4.Organizatorii isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de participare la acest concurs a persoanelor care incearca sa fraudeze. Orice persoana care incearca sa fraudeze va fi descalificata si va pierde dreptul de a mai participa la concurs.

5.Participarea la acest concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

6.Pentru a participa la concurs, trebuie sa respecti toti pasii de mai jos:

***Nu este permis furtul de creatii prin Copy-Paste de pe "n" site-uri de socializare sau forumuri de metin2***

***Daca exista punctaj asemanator intre concurenti departajarea se v-a face in ordinea postarii acestora***

***Nu este permis Edit-ul . Odata ce ati postat nu aveti voie sa mai editati. Este datoria dumneavoastra sa va asigurati claritatea
cuvintelor si scrisul corect.***

***Nu va este permis sa postati de pe mai multe conturi pe forum.***

***Aveti dreptul la participarea cu o singura creatie , cine este gasit cu 2 sau mai multe creatii este descalificat.***
***Nu aveti voie sa treceti numele Adminului in creatia dumneavoastra pentru a influenta Evaluatorul ***

7.Castigatorii vor fi anuntati pe Forum la sfasitul unei saptamani lucratoare si vor trebuii sa isi revendice premiile prin contactarea unui Administrator in decurs de 2 zile.

8.Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.


INFO :

Evaluarea se v-a face prin Votul Comisiei ce v-a fi formata din Membrii Staf-ului iar premierea se v-a face la diferenta de 1 zi dupa terminarea concursului
In functie de numarul de participanti se v-a stabili un numar fix de premii , acesta fiind momentan de 2 locuri


Imagine
Mult succes tuturor !
Imagine
Imagine
Închis