Metin2 TBX ~ Channel Junior - Testul de supraviețuire

În acest topic veți găsi diverse mesaje transmise de comunitate.
Închis
Avatar utilizator
[Fr3zy]
Deţinător
Mesaje: 930
Membru din: Lun 09 Mai, 2016 2:01 pm
Status: Neconectat

Vin 13 Oct, 2017 5:08 pm

Imagine

Timp de 4 ani am fost owner, administrator, game master și tehnician al serverului Metin2 TBX. La deschiderea serverului au fost 20 de jucători, iar , în timp, numărul maxim de jucători online pe care l-am înregistrat a fost de ,aproximativ, 1400 (fără a fi OX). Nu m-am plecat în fața nimănui , nu mi-a păsat cine joacă pe server sau cine pleacă de pe el, cine castigă evenimentele pvp și cine și cât a donat. Toți jucătorii au fost tratați în mod egal, indiferent de situație.
Acum, din cauza programului destul de încărcat pe care îl voi avea în următoarele luni , am luat decizia de a mă retrage din funcția de administrator, rămânând în continuare să mă ocup de partea tehnică și de plățile youtuberilor, în calitate de administrator al comunității SkyPex. Cel care mă va înlocui este Seir. Acesta se va ocupa de staff , gameplay , evenimente , donați și îmi va spune ce am de reparat sau de făcut pe server.Ce este Channel Junior?

CH Junior este o parte a serverului Metin2 TBX, unde tinerii luptători vor învăța să își îmbunătățească abilitățile pentru a deveni luptători adevărați. Acest loc destinat “celor mici” , îi va apăra de forțele supreme ale răului și de mânia luptătorilor care doresc să își dovedească puterea. Așa că , nu vă temeți , mici luptători! Pe acest mic tărâm veți fi feriți de primejdiile mari ale planetei și veți învăța să le faceți față! După o perioadă de așteptare a venit momentul deschiderii CH-ului Junior. Așadar, pe data de 13 octombrie serverul va fi închis pentru o săptămână, pe 27 fiind deschiderea acestui ch.

Informatii:

  • Conturile , inclusiv itemele existente pe conturile actuale nu vor fi afectate , dar acestea nu vor putea fi accesate până pe data de 25 noiembrie, deoarece CH Junior va fi promovat ca pe un nou server.
  • Puteți rămâne pe CH Junior minim 7 zile, maxim 30 zile, iar după 30 de zile veți fi transferați automat.
  • Pentru a vă transfera pe CH1, respectiv pe CH 2, trebuie să mergeți la [GM]FAKE din map 1, iar acesta vă verifica data la care a fost făcut contul.
  • CH Junior nu este permanent! Pe data de 1 decembrie va deveni CH 3.
  • Odata transferat contul pe CH 1, respectiv pe CH 2 , NU vă mai puteți întoarce pe CH Junior.
  • La deschiderea CH-ului vor fi organizate giveway-uri , tombole , evenimente si questuri server opening.

Imagine
Închis