-Nume caracter : GhostSura
-Sugestii : lista cu preturi pentru itm , upgrade , itm site , pet ..etc..
-Descriere & imagine/videoclip :
Am descoperit itm/upgrade aproape X3 mai mare decat este pretul lor , eu zic ca este o sugestie buna ..
Si faceti ceva la cuferele dragon ..cand deschidem cufere dragon se face un lag ingrozitor , este lag si cad deschid inventarul , sper sa nu mai aud replica " se rezolva la update .." am auzito de o mie de ori.. se rezolva tot la update dar cand se va face updateul ?! Acest topic este o sugestie pentru a nu mai pierde playeri ...
Lista cu preturi pentru itm etc..
- Sergiu1999
- Jucător
- Status: Neconectat
Faci din cacat bici , dar nu faci din cacat Om !!!

Prețul itemelor este stabilit de către jucători nu de către membrii echipei.
Fiecare pune prețul pe care îl consideră ei.
Fiecare pune prețul pe care îl consideră ei.
email : c.timeflies@gmail.com
email : c.timeflies@gmail.com
- Sergiu1999
- Jucător
- Status: Neconectat
Si ti se pare normal ?.. mie nu daca eu pun ex un ou dragon care e max 4kkk si eu il pun 8kkk si vede alt idiot la fel ca mine , pune si el pretul la fel si tot asa si marim preturile pentru niste itm/upgrade care sunt ieftine ... si se reflecta si in playeri noi.. daca dau ex intru pe sv asta nou si vad itm/upgrade etc... atat de scumpe si eu abia fac 1kkk si farmez o zi intreaga .
Nu iti mai vine sa stai pe sv , tu ce zici ?
De aia pierdem si f multi playeri.. din cate imi aduc aminte pe sv 1 era full playeri , experienta /atac/aparare site nu sareau de 65/70kkk acum am gasit si la 120kkk atac site... dar voi stiti ce faceti nu ma bag eu .
Stima ai respect
Nu iti mai vine sa stai pe sv , tu ce zici ?
De aia pierdem si f multi playeri.. din cate imi aduc aminte pe sv 1 era full playeri , experienta /atac/aparare site nu sareau de 65/70kkk acum am gasit si la 120kkk atac site... dar voi stiti ce faceti nu ma bag eu .
Stima ai respect

Faci din cacat bici , dar nu faci din cacat Om !!!